Tromsø Sjøsenter - AMT

 

    avdeling av

Åpningstider
Man - Fre
08:00 - 16:30
Lørdag (Mai-August)
10:00-14:00
 

 

  Tlf: 99 49 50 00

tromso(a)sjo-senter.no
 
 
Vi har fiskeredskaper, bekledning og utsyr
til fritids- og yrkesfiskere.

Båter fra AMT

 

SLIK BLE HELT NYE FINSKE KVALITETSBÅTER FØDT

                  Les mer om Amt modeller her

amt_logo

 

Kjøreegenskaper, komfort og sikkerhet. AMT båtenes grunnidé er å tilby førsteklasses båter til kvalitetsbevisste båt folk. AMT modellene oppfyllerde høyeste krav når det gjelder så vel kjøreegenskaper, design og utstyr som finish.


amt 2SLIK BLE DE NYE KVALITETSBÅTENE TIL
Før AMTs egne modeller ble introdusert i 2006 hadde fabrikken utviklet og produsert båter av ypperste klasse i over 30 år.
Viljen til å designe egne modeller vokste hele tiden, og til slutt bestemte både konstruktørene og produksjonen seg for å starte utviklingen av en helt egen serie. De ville dra nytte av den lange erfaringen og de betydelige kunnskapene om produksjon og produktutvikling man var i besittelse av ved å lansere de aller beste 5–6 meters båtene på markedet. Forøvrig skulle båtene være fullt utstyrt allerede fra fabrikken,slik at terskelen for å anskaffe en tilfredsstillende båtpakke ville bli langt lavere enn tidligere.
Alle muligheter for å utvikle et helt nytt båtmerke var til stede. AMT hadde en klar visjon om hvor de ville. Konstruktørene og produksjonsenheten
hadde erfaring fra over 30 år og 30 000 båter, og de ventet nå toppmotiverte på sjansen til å skape noe helt nytt og eget.
To helt moderne fabrikker i Kontiolahti stod klare med en total årlig kapasitet på mer enn 1 600 båter. Dessuten fant man gode samarbeidspartnere blant motorimportører som også deltok aktivt i utviklingsprosessen og som allerede hadde et veletablert og profesjonelt forhandlernettverk for båtene.
I praksis startet nå en ny kvalitetstankegang. Den nye bølgen av kvalitetsbåter var skapt.

Det naturlige første valget var derfor Honda Marine, gjennom det mer enn 100 år gamle selskapet Oy Brandt i Finland. Som båtspesialist tilbød OY Brandt seg å delta i konstruksjonen av båtene, og det mer enn 50 år gamle selskapet AS Kellox i Norge kom raskt på banen. Fort opparbeidet man seg også et salgsnett som var ivrig i å sette i gang å selge.

Slik startet realiseringen av ny kvalitetstenkning i praksis. En ny båtbølge ble født. AMT- båter, som er klare til å gå foran i det finske og norske båtmarkedet.

amt 1
AMT – KLARE TIL Å VISE SJØVEIEN
AMT båtene planlegges der de bygges. Konstruktører, produktutvikling og produksjon arbeider alle undersamme tak.
AMT hører sitt test team foruten motorleverandører, racingførere, forhandlere også vanlige forbrukere.
Alt dette for å sikre at produktene produseres i samsvar med målset tingen.


AMT MODELLER

AMT har 9 ulike modeller som alle er så velutstyrte at bare eierens spesial krav krever komplettering av utstyret .
En av planleggingens bærebjelker har vært å skape en tilfredsstillende båt - og motorpakke. Alle AMT båt er er designet for moderne 4-taktsmotorer for å være sikker på at båt- og motor kombinasjonen
skal fungere optimalt under alle forhold og gi brukeren  den best tenkelige komfort og økonomi.


AMT ER BLANT DE MEST POPULÆRE BÅTENE I FINLANDamt 3
AMT har på få år hatt en økning i registreringsstatistikken og er nå det fjerde mest populære båtmerket i Finland og den positive utviklingen ser ut til og forsette.

Slik startet realiseringen av ny kvalitetstenkning i praksis.
En ny båtbølge ble født.
AMT- båter, som er klare til å gå foran i det finske og norske båtmarkedet.

Med forbehold om skrivefeil  og prisendringer.